Välkommen till Okker-Gokker ekologisk


Okker-Gokker Organic är danskdesignade, ekologiska och GOTS-certifierade barnkläder för barn i åldrarna 0-8 år med fokus på barnens komfort och rörlighet. Stilen präglas av en skandinavisk touch med fokus på kvalitet, enkelhet, rena linjer och dova färger. Du kanske redan känner till våra randiga mjölkpojkedesigner.

Ingeborg Griegel är drivkraften bakom Okker-Gokker Organic. Hon designar våra barnkläder, och är du på Bornholm kommer du med största sannolikhet också att träffa henne i vår flaggskeppsbutik i Svaneke . Ingeborgs grundfilosofi ”less is more” är grundläggande för allt vi producerar och Bornholm är en naturlig inspirationskälla för våra kläder och hållbara tänkande. Håll även utkik efter våra kollektioner för kvinnor under samma märke, och under märket "Valhalla Reunion". Allt är designat av Ingeborg Griegel och finns att köpa i denna butik.

Som barnklädestillverkare är det viktigt för oss att vi visar vägen för nästa generation, och tar bästa möjliga hand om moder jord och de resurser vi har att tillgå. Därför är våra kläder ekologiskt och hållbart producerade under ordentliga arbetsförhållanden. Vi producerar några klassiska stilar som kan bäras om och om igen. Vi betonar certifierade ekologiska naturmaterial av bästa kvalitet och en tidlös design. Hellre färre men bra klädesplagg än många som slits snabbt. Läs mer om vårt ansvar

Det är därför du kommer att älska ockra-gokker

🌱 100% ekologiska och hållbara barnkläder

🌱 Barnkläder i 100% naturmaterial

🌱 Tidlös design som kan användas om och om igen

🌱 Bra komfort och rörlighet, så barn kan vara barn

🌱 Läckra kvalitetskläder direkt från Bornholm

Instagram

Följ vårt dagliga öliv och se vackra bilder på barn i våra kläder

ansvarighet

Läs mer om vår inställning till hållbarhet & ekologi

flaggskeppsbutik

Se bilder från vårt fysiska ekouniversum i Svaneke, adress och öppettider

shoppa Okker-Gokkers storsäljare

Mormor - Mjölkpojke - Morfar - Ull